Als kind was ik het liefst veel buiten en creatief bezig. Het leven leek toen moeiteloos en magisch.
Als oudste dochter groeide ik op in een gezin van vier kinderen waar presteren, verantwoordelijkheid dragen en gericht zijn op de buitenwereld centraal stond. Ik heb dat zo in ieder geval gevoeld en ik paste me aan om gezien en gehoord te worden door mijn ouders. Dat deed ik dan ook in sport, studies en ook mijn relaties. Zo was ik meestal in mijn hoofd en maar aan het denken. Dat werd nog eens versterkt toen ik alleen de zorg kreeg over drie jonge kinderen. Vanuit overleven en veel en hard werken ben ik er voor hen geweest.
In dit proces ben ik mezelf langzamerhand de volgende vragen gaan stellen;
Waar was mijn kwetsbaarheid en zuivere ‘voelen’ gebleven vanuit mijn hart? Ergens wist ik dat er nog meer dimensies zijn dan de aarde, was mijn verbinding hiermee verdwenen? Hoe kon ik toch de controle loslaten en me veilig voelen met mezelf zonder aan de verwachtingen van anderen te moeten voldoen? Ik was mezelf kwijt geraakt.
Schilderij Lilian in 't Zand
Creativiteit heeft hierin helend gewerkt voor mij en ook opnieuw weer verbinding maken met andere dimensies. Door mezelf te laten voeden en inspireren. Uitwisselen met anderen over mijn pijn en zielsverlangens en dan weer de stilte in met mezelf.

Ook de aanraking met het liefdevolle, niet-oordelende Akasha-veld bracht me nog dichter bij mijn ‘echte’ zelf. Door de verbinding met mijn ziel kan ik nu ontvangen wat er is en luisteren naar mijn ziel.

Mijn leven nu is meer in balans door in verbinding te zijn met mijn ‘ware’ werk, mijn kinderen en dierbare mensen, intuïtief te schilderen, de natuur in te gaan en vooral te ‘zijn’ en te ontvangen in het moment en minder te ‘doen’.
Dit bewust geworden ben ik meer en meer naar binnen gegaan om weer leren te vertrouwen op mijn intuïtie en het toelaten van mijn gevoelens.
Heb je interesse in mijn schilderijen?
Ik geloof dat in ieder mens een authentieke kracht aanwezig is die gehoord en gezien wil worden. Wie we in essentie zijn heeft de behoefte zich vrij te bewegen in ons leven, een bijdrage te leveren en betekenis te hebben.
Wil jij dit ook? Dan begeleid en inspireer ik jou graag met mijn aanbod en levenservaring, wijsheid en echtheid.
"De vraag is eigenlijk hoeveel moeiteloosheid je aankunt – hoe veel van je masker je bereid bent af te leggen"