Akasha Reading
Wil jij met de wijsheid en liefde van de Akasha Kronieken leven vanuit je ware zelf?
Meer inzicht krijgen in situaties en problemen in je leven? Dan is een Akasha Reading iets voor jou.
Schilderij Lilian in 't Zand
In een Akasha Reading ontvang jij de informatie die jou nu steunt en verder op weg helpt, in lijn met jouw ziel. De Akasha Kronieken reiken je inzichten en handvaten aan. Hiermee ga je anders om met bepaalde situaties en problemen in je leven. Waardoor je de verbinding met je echte zelf versterkt. Je voelt je vrijer, meer dankbaar en er is meer compassie naar jezelf en anderen in jouw leven.
In de Akasha kronieken ligt de informatie opgeslagen van alle zielen.

Akasha is een Sanskriet begrip. De Akasha Kroinieken worden ook wel genoemd ‘een universeel kennisveld waar alle informatie van elke ziel die ooit geleefd heeft is opgeslagen’, ‘de bibliotheek van je ziel’, ‘kosmisch (of spiritueel) internet’ of ‘hoogfrequente bewustzijnsdimensie’.

Lange tijd waren de Akasha Kronieken het exclusieve vakgebied van mystici, heiligen en geleerden. Alleen aan hen werd deze diepgaande kennis toevertrouwd. De tijden zijn veranderd en de Akasha Kronieken zijn volledig toegankelijk voor iedereen die het verlangen heeft om zich ermee te verbinden. De Akasha Kronieken bevatten alles wat elke ziel in de loop van zijn bestaan ooit heeft ervaren en gedaan en informatie over toekomstige mogelijkheden.
Wat zijn de Akasha Kronieken
Met een gebed open ik de Akasha Kronieken. Ik ben de verbinding tussen jou en de informatie over jouw ziel in de Akasha Kronieken. Nadat de Akasha Kronieken geopend zijn, is het stil. Er volgt daarna een welkom voor jou vanuit de Akasha Kronieken. Hierna word je uitgenodigd om je vraag te stellen en een korte toelichting te geven.

Na een korte of langere stilte, komen er antwoorden bij mij. Antwoorden komen via een 'weten', beelden en fysieke ervaringen die ik voor jou in woorden 'vertaal'. Tijdens een Akasha Reading kunnen we in het hier en nu blijven, naar voorouderlijke familiepatronen of vorige levens gaan om meer inzicht te krijgen.

Ter afronding worden de Kronieken weer gesloten met een kort gebed.
Wat kun je verwachten in een Reading
Elke ziel heeft een eigen ritme, een eigen pad.
Je kunt alle vragen stellen die jou op dit moment bezighouden. Bijvoorbeeld;
 • als je vastloopt in een relatie of in je werk
 • als je uitdagingen met je gezondheid hebt
 • als je twijfelt aan jezelf of zoekende bent naar zingeving
 • als je in je leven voor een belangrijke keuze staat en je wilt meer helderheid hierover
 • als er gedachten en emoties zijn die lastig voor je zijn en je voelt dat je niet vooruit komt

Je kunt vragen stellen die betrekking hebben op het ‘wat’, ‘waarom’ of ‘hoe’ van een situatie of probleem. Bijvoorbeeld ‘waarom heb ik hier zo’n moeite mee, hoe kan ik er anders mee omgaan en hoe dient het mij?’.

Je kunt geen vragen stellen over 'wanneer'; er worden geen voorspellingen gedaan. Je kunt geen informatie over andere personen vragen, wel over je relatie met andere mensen. De Akasha Kronieken ontnemen je nooit de vrijheid (en de wijsheid) van het maken van eigen keuzes. Vraag bijvoorbeeld wat een bepaalde keuze voor je mogelijk maakt, met dit diepere inzicht maak jij vervolgens je eigen keuze.
Welke vragen kun je stellen
De antwoorden die je ontvangt zijn altijd liefdevol en zonder oordeel. Je ontvangt begeleiding bij jouw groei op aarde. Het doel van een Akasha Reading is verruiming van je bewustzijn, zodat jij jezelf op optimale wijze op aarde kunt verwezenlijken.

Tijdens een Reading kan ook heling plaatsvinden. Na afloop kun je meer innerlijke rust en ontspanning ervaren. Ook kun je meer vrijkomen van je ‘denken’ en meer liefde en dankbaarheid voelen. Met de aangereikte inzichten, handvaten en praktische tips ontstaat verandering. Ons innerlijke licht kan weer gaan stralen, bevrijd van de sluiers die zijn ontstaan door onze vroegere ervaringen. Zo kunnen we steeds meer in harmonie leven met onze ziel.
De antwoorden
Herken je jezelf in één van onderstaande motivaties?
 • je wilt je verder ontwikkelen en groeien en daarbij de wijsheid en liefde van jouw ziel betrekken.
 • je bent geraakt om vanuit een andere bewustzijnsdimensie inzichten te ontvangen
 • met andere therapie of coaching heb je nog niet het gewenste effect bereikt.
 • je bent bezig met zingevingsvragen.
 • je komt in aanraking met de Akasha kronieken en je voelt dat hieruit een bijdrage kan komen
 • aan je bewustzijnsgroei
Voor wie
Schilderij Lilian in 't Zand
Een Akasha Reading kan zowel online of live. Je kunt aantekeningen maken of alleen luisteren in het vertrouwen dat je ontvangt wat voor jou bedoeld is. Je kunt ook een opname (laten) maken van de Akasha Reading. Vooraf ontvang je informatie over hoe je je het beste kunt voorbereiden.

Een Reading van ongeveer een uur kost €75,-.
Praktisch & Tarief