Dan zijn deze workshops geschikt voor jou. Je hoeft er niet voor te kunnen tekenen of schilderen, het is altijd goed wat je doet.
Heb je behoefte om helemaal uit je hoofd te gaan en op een speelse wijze een inkijkje te krijgen in jezelf?
Creatieve Workshops
Wil jij een moment voor jezelf, je vrij voelen
en ook nog wat ontdekken over jezelf?
Op iedere eerste maandag van de maand gaan we speels creatief aan de slag met allerlei materialen.
We beginnen met een rustige afstemming waarna we ruim de tijd hebben voor onze unieke creativiteit. In de afronding kun je kort wat delen over je ervaring. Dat is aan jou. Laat je verrassen door bekende en nieuwe manieren van creativiteit.
We kijken wat kan ontstaan en past bij wie deelneemt op die avond. Er zijn heel veel creatieve ideeën om samen ontspannen mee aan de slag te gaan. De workshops zijn speels met wat verdieping en dat kunnen we uitbreiden door meer het accent op lichtheid te leggen of meer op bewustwording en verdieping.
Hoe we te werk gaan
En verder?
Kun je mij de maandag dat je komt voor 16.00u laten weten of je deelneemt?
Er is koffie/thee en het duurt ongeveer 2,5-3 uur.
Iedere workshop betaal je cash 20€.
Het adres voor de workshops is: Herik 8, 5803EL Venray.

Voor creatieve workshops in organisaties maak ik een maatwerk-programma.
Praktisch & Tarief
Kom je ook om op jouw unieke manier speels creatief te zijn?
Als je belangstelling hebt kun je het contactformulier op de contactpagina invullen en bel ik je terug. Je mag me ook direct bellen. In ons contact vertel ik nog wat meer over de opzet van deze workshops.

Een paar voorbeelden zijn:
Overal om ons heen zien we patronen en structuren zoals in de natuur. En ook het ritme van onze dagen kent structuur. Hoe start en eindig jij jouw dag? Je herkent ook patronen in je werk, je reacties op anderen en in je denken. Ben jij daar blij mee of zou je iets eraan willen veranderen? Met beelden van stromen kun je dit creatief ervaren. We werken met fineliners, waterverf en meer. Wil jij ontdekken hoe het is als er geen kaders zijn of als ze er juist wel zijn. Wat voel je dan stromen in jezelf?
De volgende workshop is
Heelbeeld
maandag 6 mei om 19.00u
In deze workshop werken we met afbeeldingen uit tijdschriften. Je bladert door een tijdschrift en kijkt wat je intuïtief aanspreekt, niet nadenken, gewoon scheuren of knippen. Met de gekozen afbeeldingen ga je één of meerdere nieuwe afbeeldingen maken op een kaart (vierkant, rond of een andere afmeting). Je kunt een ‘mooie’ kaart maken of je kunt je laten leiden door je intuïtie en kijken wat er onbewust ontstaat. Of allebei.
Kaarten
Beelden van Stroming
In deze workshop ga je tekenen aan de hand van zelf gekozen kaartjes en dit laat je zien wat er onbewust speelt in je en wat je kunt doen als volgende stap. Het is vooral heel leuk en ontspannen om op jouw manier te gaan tekenen. We doen dit met kleurpotloden en pastelkrijt. Dit Heelbeeld teken je in een cirkel. Ik neem je stap voor stap mee door de 5 vakken. Heelbeelden raken je en ordenen wat je bewust en onbewust bezighoudt.